2,8 dkg SZERENCSI Kakaópor
3 dl forralt tej
7,5 dkg vaj
14,2 dkg kristálycukor
5,7 dkg BOCI tejcsokoládé
fél rúd vanília
A csokit durvára törjük, a vajat felolvasztjuk. Hozzáadjuk a kakaót, majd a durvára tört csokit, a cukrot, a tejet és a vaníliát. Összekeverjük és gőz fölött épp hogy forrjon állapotig főzzük. Kicsit kihűtjük és máris fogyasztható.
Vedd elő a levesfőző lábasod, önts az aljába egy kis olajat, és pirítsd meg rajta a csontokat, de figyelj, hogy ne égesd le őket. Ha már egyenletesen megbarnultak, kockázd melléjük...
Elkészítési idő: 4-5 óra Nehézség: KönnyűForrázzuk le magokat annyi vízzel, hogy bőségesen ellepje. Hagyjuk állni 15 percig. Ekkor öntsük rá a tejszínt, ízesítsük sóval, citrommal, és egy botmixerrel pépesítsük. Ha szü...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehézígy
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgát alaposan megmossuk és megpucoljuk. A végeit késsel levágjuk. 2-3 cm hosszúságúra daraboljuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felaprított spárgát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű