menu

Családireceptkönyv.hu

Mézes-csípős szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 evőkanál ecet, 2 evőkanál cukor
1 evőkanál víz
3 evőkanál méz
1,5 dl kletchup kb.
1 ek Erős Pista

Elkészítés:


1 evőkanál ecetet, 2 evőkanál cukrot és 1 evőkanál vizet összefőztem, tűzről levéve hozzátettem 3 evőkanál mézet és kb. 1,5 dl ketchupot és 1 evőkanál Erős Pistát is. Jól összekevertem és lehűtöttem. Nagyon finom pikáns !

Mézes-csípős szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Mustár II. (Sóbors)
Mustár II. (Sóbors)

Öntsük a mustárport egy tálba, adjuk hozzá a sót. Ha használunk, adjuk hozzá a kurkumát és a mézet is. Öntsük fel vízzel, majd keverjük jól össze. Ha jól elvegyültek a hozzávaló...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszeres mustár
Fűszeres mustár

A mustármagot megőrölni, felönteni az ecettel és lefedve 1 napra hűtőbe tenni. Másnap hozzá a fűszerek, 1-2 nap alatt összeérik, hűtőben kb. 1 hónapig áll el.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Avokádókrém
Avokádókrém

Az avokádót hámozzuk meg, szedjük ki a magját, majd daraboljuk fel és így tegyük bele az aprítógépbe. Szórjuk meg sóval, chiliporral, római köménnyel, majd adjuk hozzá a citromleve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Ajvár
Ajvár

A padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk