Családireceptkönyv.hu

Mézes-csípős szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 evőkanál ecet, 2 evőkanál cukor
1 evőkanál víz
3 evőkanál méz
1,5 dl kletchup kb.
1 ek Erős Pista

Elkészítés:


1 evőkanál ecetet, 2 evőkanál cukrot és 1 evőkanál vizet összefőztem, tűzről levéve hozzátettem 3 evőkanál mézet és kb. 1,5 dl ketchupot és 1 evőkanál Erős Pistát is. Jól összekevertem és lehűtöttem. Nagyon finom pikáns !

Mézes-csípős szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Sajtszósz
Sajtszósz

A főzőtejszínt egy edénybe öntjük és felmelegítjük, beletesszük a vajat és a reszelt parmezánt, folyamatosan kavargatjuk. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a sajt megolvad, majd félre...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Péter
Caesar-öntet (2 dl)
Caesar-öntet (2 dl)

A tojás sárgáját a mustárral, a citrom levével, a fokhagymával és a fehérborssal összekeverjük. Kézi mixerrel, folyamatos keverés mellett cseppenként, lassan csurgatva adagoljuk...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csokikrém
Csokikrém

A tojást a liszttel, a kakaóval, a cukorral és egy kevés tejjel csomómentesre keverjük. A tejet felfőzzük a vaníliás cukorral, majd hozzáöntjük a kakaós keveréket. Állandó keverés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gulyás krém
Gulyás krém

Az étolajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a többi felaprított zöldséget, sót és közepes tűznél lefedve puhára főzzük. Ha kész az egészet rúdmixer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk