6 tojásból,
15 dkg porcukorból,
12 dkg lisztből, 3
dkg kakaóporból
0,5 dl olajból,
1 sütőporral piskótát sütünk tepsiben.
Ha kihűlt, felkockázzuk.
Egy megybefőtt levével (amit 5 dl-re vízzel kiegészítünk) megfőzünk 1 vaníliás pudingport, ízlés szerinti cukorral.
5 dl tejjel szintén megfőzünk 1 vaníliás (vagy lehet tejszínes is) pudingport, 5 ek. cukorral.
Egy tálba szórjuk a piskótakockák felét és ráöntjük a meggyes pudingot. Meggyszemekkel megszórjuk. Jöhet rá a piskótakockák másik fele, meggyszemek, majd ráöntjük a vaníliás pudingot.
Tálaláskor adhatunk még mellé tejszínhabot.
1. A tésztához a burgonyát kisebb kockákra vágjuk és forró, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd még melegen, egy nagy tálban összetörjük a vajjal együtt, és megvárjuk amíg ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA chia pudingot előző este összekeverjük. A kókusz krémet is összekeverjük. Majd a kétféle krémet poharakba egymásra rétegezzük!
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojást szét választjuk. A sárgákat, 1m cukor helyettesítő és a sóval elkeverjük.. A tejet és a lisztet folyamatosan hozzákeverjük. A tojásfehérjét felverjük a másik 1 m cukorhel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezdjük azzal, hogy elkészítjük az erős espressót, amibe belekeverünk 20 ml rumot. Ezt a kávés-rumos keveréket hagyjuk teljesen kihűlni. Eközben egy fazékban elkeverünk 100 g eryth...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű