Hozzávalók alaphoz:
Darált keksz 25dkg
Rama margarin 15 dkg
Kristálycukor 2 evőkanál
Tej amennyit felvesz
Hozzávalók a krémhez:
Túró ½ kg
Natúr joghurg 1 nagy pohár
Kristálycukor 6 evőkanál
Citromhéj 2 citromé
Zselatin 25g vagy 1 csomag
Víz 4 evőkanál
Elkészítés:
A margarint felolvasztjuk, ráöntjük a darált kekszre és a cukorra, gyúrás közben tejet adunk hozzá, addig amíg jól formázható nem lesz. Ezt a masszát a kifolpackozott tortaforma aljába nyomkodjuk.
Elkészítés:
A zselatint a citromok levében és a vízben felfőzni. A túrót a joghurttal és a cukorral a citromok reszelt héjával botmixerrel összekeverjük, majd a forralt zselatint ráöntjük, összekeverve a kekszes masszára öntjük. 1 éjszakát pihentetjük a hűtőben.
1. Roll out half of the pie dough. The dough should be about 5 cm larger than the dish. Fit into pie dish then trim dough to within 2 cm of the edge of the dish. Refrigerate while...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLisztet, búzadarát és tejet összekeverjük és 1 órán keresztül állni hagyjuk. Miután a dara megszívta magát hozzáadjuk a 4 db tojássárgáját, mazsolát, vaniliáscukrot, pici sót. Tojá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézElkészítési módszer A zselatint feloldjuk 3 evőkanál hideg vízben, hagyjuk egy pillanatra megduzzadni. A cukrot és a kakaót szitáljuk egy serpenyőbe, adjuk hozzá a vajat és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű