A rizsbe jó sok finomra vágott petrezselymet teszünk, ilyenkor hagyma nem kell bele. A rizst nem szabad keverni, amíg fő, csak utána, amikor már készen van.
1. A rizsbe jó sok finomra vágott petrezselymet teszünk, ilyenkor hagyma nem kell bele.
2. A rizst nem szabad keverni, amíg fő, csak utána, amikor már készen van.
A krumplit jól megmossuk, héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. Egy jénait kikenünk margarinnal, és a kihűlt krumpli harmadát nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Megsózzuk, beterítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot,sajtot,cukkinit,a képen látható módom,olajozott sütőedénybe rakom,kicsit sozom,kevés olajjal meglocsolom,majd sütöm,kb 30-percig. Tejfölt,tojással kikeverem,ízesítem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát sós vízben megfőzzük és pépesítjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a lisztet. A sajtot szeletekre vágjuk. A tojásokat felverjük. A burgonyás masszából vizes kézzel krokettek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát a fokhagymával felteszem főni. Amikor félig megpuhult, hozzáadom a kockára vágott narancsot (fontos, hogy ne maradjon rajta fehér rész, különben megkeseredik), majd ké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű