A hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval jól elkeverjük, és 24 órát állni hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este a krémhez felolvasztjuk a darabokra tört csokoládét a tejszínben. Megvárjuk, míg kihűl és hűtőbe tesszük. A tojássárgákat habosra verjük a cukor kétharmadával...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz epret megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk, tálba tesszük, és megszórjuk cukorral. Lefedve hagyjuk 1 órán át. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és botmixerrel...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a tészta alapanyagait: az 5 db tojássárgáját, a cukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot, az olajat és a tejet. Ehhez hozzáadjuk a 25 dkg liszt és 1 cs sütőpor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 200°C-ra. A burgonyákat alaposan megsikáljuk, uborkagyalun leszeljük. Egy tálba tesszük a burgonyaszeleteket, hozzáadjuk az olajat, citromle...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket, a porcukrot, a csipet sót és a vaníliás cukrot összekeverjük. A szoba hőmérsékletű margarinnal vagy vajjal alaposan elmorzsoljuk (ha van késes aprítónk, tökéletesen el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Édes sütemények > Krémes sütik > Puncsos krémes Puncsos krémes Puncsos krémes Beküldve: 2013.10.04. Kategória: Krémes sütik Küldte: Vass Laszlon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet zsemlemorzsa állagúra törjük. A vajat felolvasztjuk és elkeverjük a kekszmorzsával. Ezt a tésztát lapogatjuk bele egy 18 cm-es formába. Hűtőben tartjuk amíg a krém elkész...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA rizst megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük kétszer annyi vízzel, amennyi a rizs térfogata. Felforraljuk, majd ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű